Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus hamarosan hosszabbíthat a csapat erősségével – sajtóhír

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint eldőlt a Juventus lejáró szerződésű argentin szélsőjének további sorsa…

(Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images)

César Luis Merlo információi szerint Ángel Di María előrehaladott tárgyalásokat folytat a Juventusszal a lejáró szerződése további egy évvel, 2024 nyaráig való meghosszabbításáról.

A 35 éves világbajnok szélső tavaly nyáron egyéves szerződést kötött a torinóiakkal, ám a szezon első felében sorozatos sérülései miatat kevés lehetőséghez jutott, azóta viszont rendre fontos találatokkal bizonyította nélkülözhetetlenségét. Di María az aktuálisan futó idényben minden sorozatot figyelembe véve 24 mérkőzés alatt nyolc gólt szerzett és hét gólpasszt adott. Az olasz bajnokságban 16 meccs alatt négy-négy találat és előkészítés fűződött a nevéhez.

Di María korábbi európai kalandozásai során ezt megelőzően a Benfica (2007-2010), a Real Madrid (2010-2014), a Manchester United (2014-2015) és a Paris Saint-Germain (2015-2022) csapatait erősítete. A korábbi hírek szerint azért írt alá egyéves szerződést a Juventusszal, mert mielőbb vissza szeretne térni hazájába nevelőcsapatához, a Rosário Centralhoz, ám a jelek szerint ennek még nem idén nyáron jött el az ideje.

Di María az évek során a válogatott finálék koronázatlan specialistája lett, hiszen a 2008-as olimpiai döntőben, a 2021-es Copa América-fináléban és a tavalyi vb-döntőben egyaránt eredményes tudott lenni.