Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Betis: visszavárják a korábbi Barca-játékost! – sajtóhír

Lapértesülések szerint a Real Betis előrehaladott tárgyalásokat folytat Héctor Bellerínnel egy újabb közös folytatás érdekében.

 

A Betis együttesénél a 2021/22-es szezonban szereplő, majd a Barcelonához szerződő korábbi Arsenal-játékosnak mint ismert, finoman szólva sem jött össze a “katalán-kaland”, ugyanis a Barca a pénzügyi lehetőségeit is nagyban szem előtt tartva, a téli átigazolási szezon végén, mindössze fél év után már el is engedte Bellerínt a portugál Sportinghoz.

A lisszaboniakkal fél éves szerződést kötő jobbhátvéd a Sportingnál sem számít igazán alapembernek, nem igazán sikerült a beilleszkedése sem. Ezt használná ki a Betis, ahol Bellerín a 2021/22-es idényben lényegében ‘újjászületett’, még spanyol Király-kupát is nyert a csapattal, így hát nem meglepő, hogy a beszámolók szerint a játékos is nyitott lenne a visszatérésre.

Amennyiben valóban sikeresnek mondhatóak majd a Betis és Hector Bellerín között jelenleg is zajló egyeztetések, akkor a még mindig csak 28 esztendős játékos a nyártól újra a ‘sevillai zöld-fehéreknél’ futballozik majd, szabadon igazolható játékosként váltva.