Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kitüntetést kapott a magyar válogatott játékosa

A magyar válogatott mindkét márciusi mérkőzésén eredményes támadó jeles elismerésben részesült…

(Photo by Robert Szaniszlo/NurPhoto via Getty Images)

Délmagyar számolt be arról, hogy a magyar válogatott csatára, Ádám Martin Csongrád-Csanád vármegye sportjáért és ifjúságáért járó kitüntetést kapott, melyet Forráskúton vehetett át Gémes Lászlótól, a vármegye közgyűlésének elnökétől, Nagy Attila üllési polgármestertől és Mihálffy Béla országgyűlési képviselőtől.

“Amióta Paksra igazoltam 2020-ban, több díjat is kaptam, ami jólesik, boldoggá tesz és megtisztel. A második gólom különlegesebb, hiszen az tétmérkőzésen született, míg az első egy barátságos meccsen, ugyanakkor csak az volt az első. Mindkétszer kezdőként számított rám a szövetségi kapitány, örülök, hogy ezt gólokkal tudtam meghálálni” – mondta el a lapnak.

A 28 éves támadó csütörtökön utazik vissza Dél-Koreába az Ulszan Hyundai csapatához, melynél tavaly nyár óta futballozik.

“Szöül zseniális hely, gyönyörű, de keveset láttunk belőle, hiszen hatalmas város, nagyjából annyian lakják, mint Magyarországot. Nem gondoltam volna, hogy ilyen szép és tiszta helyre igazolok” – mondta el a távol-keleti tapasztalatairól.