Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Nem foglalkoztatnak a különböző híresztelések!”

A Real Madrid trénerét, Carlo Ancelottit csapata Valladolid elleni találkozóját megelőző sajtótájékoztatóján természetesen a kíváncsi újságírók megkérdezték arról is, hogy mennyire valósak azok a híreszteléseket, amelyek arról szólnak, hogy a 63 esztendős tréner a brazil válogatott szövetségi kapitánya lehet (…) 

“Nem lepnek meg a különböző híresztelések. Különösebben nem is foglalkoztatnak. Ahogy már többször mondtam, a Real Madridra koncentrálok, szeretnék addig a klubnál maradni, amíg csak lehet. Két hónapunk van hátra a szezonból, az a legfontosabb hogy trófeákkal zárjuk az idényt. Amíg a klub számít rám, én itt leszek.” – idézi Ancelottit a Marca.

Az olasz tréner ezt követően rátért a brazil szövetség megkeresésére, amely a szavaiból is kitűnik, hogy bizony megtörténhetett már.

“A brazil szövetség hívása bevallom izgalommal tölt el. Megtisztelő, hogy felmerült a nevem. A továbbiakban viszont mindenki azt gondol, amit akar. Szerződésem van a Real Madriddal, az itteni munkámat pedig folytatni szeretném. Hogy mit hoz a jövő, azt senki nem tudja, a futballban különösen nem.” – így Ancelotti, aki hozzátette azt is, hogy a brazil szövetség elnökével, Ednaldo Rodrigues-sel nem egyeztetett, nem is ismerik egymást.

Mit is tehetnénk még hozzá, kíváncsian várjuk a fejleményeket a Real Madriddal 2024 június 30-áig szerződésben álló Carlo Ancelotti jövője kapcsán (…)