Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: idegenben őrizte meg az előnyét, továbbjutott a Juventus – videóval

Hiába küzdött hatalmasat a Sporting hazai pályán, a Juventus ki tudta használni az odavágón szerzett előnyét…

(Photo by Octavio Passos/Getty Images)

Már a párharc első felvonásánál is szemet szúrt a portugálok hatalmas küzdeni akarása, hiszen a Zebrák mindössze egy gólt tudtak lőni otthoni környezetben a Sporting számára, azonban mint később kiderült, Gatti gólja továbbjutást jelentett a Juventus számára.

Az olasz csapat ugyanis hiába kezdte remekül a visszavágót, amely teljesítményüket Adrien Rabiot gólja koronázta meg már a mérkőzés 9. percében, a Sporting CP finoman szólva sem esett össze, sőt egyre nagyobb nyomást gyakorolt a vendégeire, amely eredményéül Edwards ünnepelhetett gólt a 20. percben, így téve igazán izgalmassá a párharc hátralévő részét.

A második etapban azonban a Juventus elővett valamit a jó öreg stílusából és úgy zárta a mérkőzést, hogy mindössze egy kaput eltaláló lövése volt a kilencven perc folyamán, amelynek köszönhetően kiharcolta az 11-es döntetlent és a továbbjutást.

A Juventus ellenfele így a Sevilla lesz, amely magabiztos fölénnyel ütötte ki a manchesteri ellenfelét a mai nap folyamán…

Sporting CP: Antonio Adán, Sebastián Coates, Gonçalo Inacio (Matheus Reis), Ousmane Diomande, Hidemasa Morita, Manuel Ugarte, Nuno Santos (Arthur Gomes), Ricardo Esgaio, Francisco Trincão (Youssef Chermiti), Pedro Gonçalves, Marcus Edwards.

Juventus: Wojciech Szczesny, Bremer (Frederico Gatti), Danilo, Alex Sandro, Juan Cuadrado, Manuel Locatelli, Fabio Miretti (Paul Pogba), Adrien Rabiot, Dusan Vlahovic (Arkadiusz Milik), Federico Chiesa (Filip Kostic), Ángel Di María.

Sporting –Juventus  1–1 (1-1)
Gólszerzők:
Edwards (20.)  ill. Rabiot (9.)
Kiállítás – ill.