Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: hosszabbításban harcolta ki a továbbjutást az AS Roma – videóval

A vártnál is izgalmasabb mérkőzést hozott az AS Roma és a Feyenoord párharcának visszavágója, az olaszok a kiesés széléről táncoltak vissza…

(Photo by ANP via Getty Images)

Hatalmas fogadkozások közepette vágott neki az AS Roma a Feyenoord elleni visszavágónak, hiszen a holland ellenfél nagy meglepetésre megnyerte az odavágót, így José Mourinho csapata egy gólos hátrányból kényszerült fordítani.

Az első félidőben azonban elmaradtak a gólok, az olaszok továbbra is küzdöttek a vendégek betömörülő védelme ellen, így az idő múlása egyre inkább a Feyenoord számára kedvezett.

A második etapban azonban Spinazzola gólja törte meg a gólcsendet, amely egészen a hajráig úgy tűnt, hogy elég lesz legalább a hosszabbításra a hazaiak számára, azonban a 80. percben Igor Paxiao sokkolta a hazaiakat, így a kiesés szélére küldve az AS Roma együttesét.

A mérkőzés hőse Paolo Dyabala lett, aki a 89. percben mentette meg a rómaiakat, góljának köszönhetően kiharcolva a hosszabbítást.

A hajrában az AS Roma csapata tudott dominálni, először El Shaarawy, majd Pellegrini tudott betalálni, így kiharcolva a továbbjutást a következő fordulóba, ahol a Leverkusen lesz az olaszok ellenfele…

AS Roma –Feyenoord  4–1 (0-0)
Gólszerzők:
Spinazzola (60.) Dybala (89.) El Shaarawy (101.) Pellegrini (109.)  ill. Paxiao (80.)
Kiállítás – ill. Gimenez (120+1.)