Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Chicharito elárulta, hol folytatná szívesen pályafutását!

A jelenleg a Los Angeles Galaxy együttesében futballozó Javier Hernandez a napokban a Fox Sportsnak adott exkluzív interjút, amelyben többek között arról is beszélt, hogy miképpen képzeli el a jövőjét az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) után. 

A már 34 esztendős Chicharito művésznéven is ismert játékos szerződése az újév első napjával érvényét veszíti Los Angelesben, így könnyen lehet, hogy az MLS aktuális idénye után új csapatot keres majd magának a 109-szeres mexikói válogatott játékos. Chicharito mint mondta, nem zárná ki a hazatérés lehetőségét sem.

“A Los Angeles Galaxy játékosa vagyok, mindent meg szeretnék tenni azért, hogy végre bajnoki címet nyerjünk a csapattal. Most csak is erre koncentrálok.” – kezdte gondolatmenetét a korábbi Manchester United-játékos.

“Hogy mi történik majd a későbbiekben azt természetesen nem tudhatom. Nyitott leszek sok mindenre, mérlegelni fogom a lehetőségeimet. Egy dolgot tudok… Mexikóban soha nem játszanék a Club América mezében! Mindig is a Chivas (Guadalajara) szurkolója voltam, ha egyszer a hazatérésen gondolkozok majd, nem kérdés, melyik klubot választanám!” – így Hernández aki a Chivas utánpótlását végigjárva 79 tétmérkőzésen 29 gólt és 9 gólpasszt jegyzett szeretett klubja felnőtt csapatában, mielőtt a Manchester United mezében hírnevet szerzett magának – Stílusos visszatérése lenne, az egyszer biztos!