Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lazio: angol TOP-csapatok elől happolhatják el a csatárt? – sajtóhír

A spanyol nyelvű hírszolgáltató, a TUDN beszámolója szerint az angol élcsapatok által is figyelt Santiago Gimenez megszerzéséért elég komoly érdeklődést mutat a Lazio együttese is.

A rómaiak érdeklődését a TUDN egyenesen a ‘ jelenlegi legkomolyabbnak’ nevezi, megjegyezve azt is, hogy a mindössze 9 millió eurós játékjogra taksált (forrás: Transfermarkt) 22 esztendős játékosért a Lazio kész az említett összeg több mint dupláját, 20 millió eurót is kifizetni.

Az olaszok, a Maurizio Sarri vezetőedző nyári kívánságlistáján előkelő helyen szereplő Gimenez megszerzésére irányuló szándékaikat már jelezték mind a Feyenoord, mind pedig a játékos ügyeit képviselő édesapa, Christian Gimenez felé.

Jelzésértékűnek tekinthető, hogy utóbbi a napokban Európába is készül, hogy először a Feyenoord vezérigazgatójával, Dennis Te Kloese-vel egyeztessen a folytatásról, mérlegelve az első európai szezonjában máris 25 gólig jutó csatár lehetőségeit.

A TUDN szerint Hollandia után Christian Gimenez Olaszország felé veheti az irányt, ahol a Laziónál már konkrét tervekkel is készülnek az érkezésére.