Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája: “A Manchester City nem csak legyőzi, kiüti a Real Madridot!”

Hangzatos kijelentést tett a Manchester United korábbi legendája, Wayne Rooney, aki a városi rivális Man. City-t abszolút esélyesnek tartja a 14-szeres Bajnokok Ligája győztes, jelenleg is címvédő Real Madid elleni BL-elődöntőben.

Rooney-t a két csapat párharcának első, keddi madridi találkozója előtt kérdezték az esélyekről, amelyek Rooney szerint egyértelműek.

“Lehet, hogy sokakat meglep amit mondok, de azt hiszem a Manchester City nem csak legyőzi majd a Real Madridot, meg is semmisíti a blancókat!” – idézi a Marca a korábbi legendás angol csatár szavait.

“Előfordulhat persze, hogy rám cáfolnak majd a csapatok, de a City jelenleg más szintet képvisel. A szezon eleje óta az az érzésem, hogy ez lehet az az idény, ahol Guardiola végre révbe érhet Európában is a City-vel. Az utóbbi időszak eredményei illetve az, ahogyan a City futballozik, amilyen folyamatosan szállítja a jó eredményeket, mind-mind csak ráerősítenek az érzéseimre.” – folytatta Rooney, aki szerint nem más, mint Erling Haaland

“Egy évvel ezelőtt a Real Madrid még le tudta győzni a City-t egy őrült 5 percnek köszönhetően a Bernabéuban, de erre idén nem látok esélyt. Guardiola csapata védekezésben is sokat fejlődött, nagyon stabil csapatuk van, elől pedig ott van Erling Haaland, aki ellen jelenleg képtelenség hatékonyan védekezni az ellenfeleknek. Haaland jelentheti az igazán különbséget.” – jegyezte még meg Rooney.

 

A Real Madrid – Mancheste City találkozót kedd este 21:00-tól az m4 Sport élőben közevtíti!