Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A nyáron visszatérhet Németországba Granit Xhaka! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal együttese a nyári átigazolási időszakban elveszítheti középpályását, Granit Xhakát, aki a Bundesligába szeretne visszatérni.

(Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

A legfrissebb angol sajtóértesülések szerint könnyen elképzelhető, hogy Granit Xhaka az idény végén távozik az Arsenal csapatától. A svájci középpályás ugyanis szeretne visszatérni a Bundesligába, ahonnan a beszámolók alapján akad is kérője a Bayer Leverkusen személyében. A források szerint az “Ágyúsok” is készek elengedni Xhakát a nyáron, egyrészt azért mert 2024 nyarán lejár a szerződése, másrészt pedig azért mert erre a posztra szeretnék leigazolni Declan Ricet a West Ham Unitedtől. A Leverkusen érdeklődése pedig azért jönne kapóra a londoni klub számára, mert nekik is van egy kiszemeltjük a “Gyógyszergyáriaknál”, méghozzá Moussa Diaby, akinek a borsos átigazolási díját némileg lejjebb tudnák alkudni Xhaka játékjogának átengedésével.

Granit Xhaka 2016 nyara óta tartozik az Arsenal kötelékébe, amelynek színeiben azóta 294 mérkőzésen 21 gólig és 29 gólpasszig jutott, valamint 4 trófeát nyert a csapattal.