Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét munkába állt a Boca Juniors korábbi edzője – HIVATALOS

Az argentin bajnokságban (Liga Profesional) szereplő Huracán csapata a gyengébb eredmények miatt edzőváltást eszközölt…

 

Az argentin bajnokságban (Liga Profesional) szereplő Huracán együttese megerősítette, hogy a továbbiakban Diego Dabove helyett a Boca Juniors korábbi edzője, Sebastián Battaglia irányíthatja a csapatot.

A 42 esztendős tréner 2021 augusztusától tavaly júliusig a Boca Juniors edzője volt, miután azt megelőzően éveken át a tartalékcsapatot trenírozta. Aktív játékosként annak idején szinte a teljes játékos pályafutását a Bocánál töltötte, így náluk is edzőkösödött, az ott töltött szűk egy év alatt a csapat 57 mérkőzésből 29-et nyert meg 17 döntetlen és 11 vereség mellett.

Battaglia aktív játékosként annak idején szinte a teljes játékos pályafutását a Bocánál töltötte, 1998-tól 2003-ig és 2005-től 2013-ig több mint 200 tétmérkőzést játszott a klub színeiben, a középpályás a köztes időszakot a spanyol Villarreal csapatánál töltötte. Az egykori tízszeres argentin válogatott labdarúgó többek közt hét bajnoki címet és négy Libertadores-kupát nyert az “arany-kékek” labdarúgójaként.

A Globo 15 mérkőzés alatt 16 pontot szerzett eddig a szezonban, azonban az utolsó 11 fordulóban mindössze egyetlen győzelmet aratott a kiesőjelölt Arsenal Sarandí ellen.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!