Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: újabb kulcsjátékosával készül szerződést hosszabbítani az Inter! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Inter együttese szeretne szerződést hosszabbítani védőjével, Alessandro Bastonival.

(Photo by Mattia Ozbot – Inter/Inter via Getty Images)

A legfrissebb hírek szerint Hakan Calhanoglu mellett egy másik kulcsjátékosa szerződését is szeretné meghosszabbítani az Inter vezetősége Alessandro Bastoni személyében. A beszámolók alapján a védőt több topcsapat, közük a Manchester United, a Manchester City és a Chelsea is csábította, de a 24 éves játékost az utóbbi hetek jó eredményei meggyőzték arról, hogy érdemes Milánóban maradnia. Az Inter ugyanis nemrég bejutott az Olasz Kupa, valamint a BL fináléjába is, illetve a bajnokságban is egyre biztosabbra vehető, hogy ott lesznek a legjobb 4-ben. Az Inter számára kulcsfontosságú lenne, hogy a közeljövőben megegyezzenek Bastonival, a védő szerződése ugyanis jövő nyáron le fog járni, és a tervek szerint 2028 nyaráig szeretnék megtoldani a jelenlegi kontraktusát. A források alapján anyagiak terén is igyekszik meggyőzni Bastonit az Inter vezetősége arról, hogy érdemes lenne a csapatnál maradni, ezt pedig évi 5,5 millió eurós ajánlattal, plusz különböző bónuszokkal szeretnék elérni, hogy ne járjanak úgy, mint a nyáron ingyen távozó Milan Skriniarral.

Alessandro Bastoni 2017 nyarán került az Inter csapatához az Atalantától. A klub színeiben azóta 159 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 3 gólig és 14 gólpasszig jutott.