Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

DAC: “Csak egyszer lehet ellopni a bajnoki címet”

Miután az elmúlt hétvégén véget ért a szlovák bajnokság (Fortuna Liga) 2022-2023-as idénye, a felvidéki klub első embere foglalta össze tapasztalatait…

Az FC DAC 1904 tulajdonosa, Világi Oszkár úgy gondolja, hogy egyszer mindenképpen beérik csapata munkájának gyümölcse, erről beszélt az M1 aktuális csatornának:

“Mondtam már többször, hogy ez minden idők legjobb DAC-csapata, ezt bizonyítottuk. Ma ez volt a legjobb, holnap pedig még jobb lesz. Csak egyszer lehet ellopni a bajnoki címet. A munka mindig meghozza az eredményt, egyszer majd eljön, de eljön! Azt gondolom, hogy most is meglehetett volna, mert ha a Slovan ellen azt a 11-est a 60. percben megadják, akkor valószínűleg ma bajnokok lennénk…”

A dunaszerdahelyi üzletember kiemelte az egész idényben őket támogató szurkolókat, mivel szombaton 9000 ember előtt, a Besztercebánya ellen egygólos győzelemmel és Nikola Krstovic gólkirályi címével búcsúzhattak az idei szezontól.

A DAC a végelszámolásnál a második helyen két ponttal maradt le a pozsonyiaktól, miután a bajnokság hajrájában a Slovan véleményes körülmények közt megnyerte az egymás elleni rangadót. A felvidéki együttes ősszel az Európa-konferencialiga selejtezőjében szerepelhet.