Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: európai élcsapatok figyelik a szerb kapust! – sajtóhír

Sajtóértesülések szerint a New England Revolution 23 esztendős szerb kapusának, Djrodje Petrovicsnak a teljesítménye több európai érdeklődő figyelmét is felkeltette.

A szerb Nogo Mania beszámolója szerint olyan csapatokról beszélhetünk, mint a portugál Benfica, vagy az angol Liverpool és Manchester United párosa, amelyek mindegyike több alkalommal is megfigyelőt küldött már a New England mérkőzéseire, konkrét kapcsolatfelvétel azonban még nem történt a felek között.

A hazájában a Čukarički együttesében nevelkedő, majd onnan tavaly nyáron az észak-amerikai profi labdarúgóligába (MLS) közel egy millió euróért érkező kapus jó teljesítményt nyújt Amerikába, a liga legjobbja között tartják számon, fejlődését pedig jól jelzi, hogy piaci értéke azóta megtöbbszöröződött (jelenleg 3,5 millió euróra taksálja a mértékadó Transfermarkt – a szerk.).

A már a szerb felnőtt válogatottba is pályára lépő (2 alkalommal – a szerk.) kapus szerződése 2025 december 31-ig szól a New England-del, amelynek egy éves opciója is van a kontraktus meghosszabbítására.