Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: a Chelsea elleni rangadón gálázott a Manchester United – videóval

A szezon elején még rangadónak gondoltuk, a szezon végére azonban kötelező győzelem volt a manchesteriek számára a londoniak elleni győzelem…

(Photo by Naomi Baker/Getty Images)

A 32. forduló összecsapását pótolta a Manchester United és a Chelsea, azonban amíg a Vörös Ördögök a tabella élén viaskodnak a Bajnokok Ligájában való indulásért, addig a londoni klub szezonja érdemben már véget ért, hiszen a csapat az alsóházban rostokol az egész éves gyengélkedését követően.

Az első félidő folyamán a csapat nyári igazolása, Casemiro már a hatodik percben ünnepelhetett, így a Chelsea számára úgy tűnt, hogy egy igen nehéz este elé fog nézni a csapat, amely be is jött; Martial még a félidei sípszót megelőzően duplázta meg a hazaiak előnyét.

A második játékrészben tovább irányított a Manchester United, a hajrára teljesen széteső Chelsea ellen először Bruno Fernandes lőtt újabb gólt egy 73. percben megadott büntetőt követően, majd a csapat angol sztárja, a remek szezont produkáló Marcus Rashford is betalált a 78. perc folyamán.

Joao Felix ugyan szépíteni tudott a 89. percben, ez azonban csupán egy apró sebtapasz volt a Chelsea sebeire…

Erik ten Hag csapata így hozta a kötelezőt, és a Chelsea felett aratott győzelmét követően immár biztossá vált, hogy a Manchester United visszatér a Bajnokok Ligájába.

Manchester United Chelsea 4-1 (2-0)
Gólszerző: Casemiro (6.) Martial (45.+5.) Fernandes (73.) Rashford (78.) Ill. Felix (89.)
Kiállítás:
Ill.

Manchester United: David de Gea, Victor Lindelöf, Raphaël Varane, Luke Shaw (Tyrell Malacia), Aaron Wan-Bissaka, Bruno Fernandes (Scott McTominay), Christian Eriksen (Fred), Casemiro, Anthony Martial (Alejandro Garnacho), Jadon Sancho, Antony (Marcus Rashford).

Chelsea: Kepa Arrizabalaga, Trevoh Chalobah, Wesley Fofana, Lewis Hall, César Azpilicueta, Enzo Fernández, Conor Gallagher (David Datro Fofana), Carney Chukwuemeka (Ruben Loftus-Cheek), Kai Havertz (João Félix), Mykhailo Mudryk (Christian Pulisic), Noni Madueke (Hakim Ziyech).