Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angliában folytatja a Real Madrid gólvágója – sajtóhír

Komoly versenybe került az Arsenal a Marco Asensio aláírásáért folytatott harcban, miután visszautasíthatatlan ajánlatot tett az Aston Villa…

(Photo by Burak Akbulut/Anadolu Agency via Getty Images)

A madridi napilap, a Marca beszámolói szerint komoly gondban lehet az Arsenal, miután az általuk kiszemelt szabadon igazolható támadó, Marco Asensio inkább az Aston Villa ajánlatára fog rábólintani a közeljövőben.

Az Ágyúsok kétségbeesetten erősítenének a támadósorukon az idei szezonban történő menetelésüket követően, hiszen a csapat cseresora közel sem képvisel olyan minőséget, mint a rivális Manchester City keretében, azonban az  Aston Villa valami olyasmit ajánl Asensio számára, amely a játékos számára jelenleg a legfontosabb: perceket.

Az Aston Villa arról győzte meg a spanyol támadót, hogy fixen a kezdőben fog szerepet kapni a következő szezon folyamán és megannyi év padozást követően végre minden mérkőzésen főszereplőként léphet pályára.

A spanyol lapok beszámolói szerint ezt a nagyobb klubok nem tudják biztosítani, így Asensio számára az Aston Villa ajánlata a befutó eddig.