Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Közel másfél tonna kokain csempészésével bukott le a holland botrányhős

Egybehangzó nemzetközi sajtóbeszámolók szerint ismét összecsaptak a hullámok az Oroszországban légióskodó holland támadó feje felett…

(Photo by Simon Stacpoole/Offside/Offside via Getty Images)

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint újabb eljárás indult a Szpartak Moszkva holland csatára, Quincy Promes ellen, aki a gyanú szerint még 2020 januárjában egy társávával együtt mintegy 1362 kilogramm kokaint csempészett az antwerpeni kikötőn keresztül Hollandiába.

A 31 éves labdarúgó 2020-ban egy családi rendezvényen combon szúrta a rokonát, amely kapcsán először tagadta a vádakat, később beismerte, hogy meg akarta ölni az unokatestvérét. Akkoriban kétéves börtönbüntetést kért rá az ügyészség, azóta is szabadlábon védekezhet, ennek az ügynek hétfőn lesz a tárgyalása, ahol várhatóan az ügyvédje fogja képviselni őt.

Promes korábban a Sevilla és az AFC Ajax labdarúgója is volt, 2014 és 2021 között pedig 50 alkalommal lépett pályára a holland válogatottban. 2021 óta Oroszországban játszik, a Premjer Liga aktuális idényében 26 pályára lépésről 20 találattal rendelkezik.