Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: hazatérne a Los Angeles FC klasszisa?! – sajtóhír

Az észak-amerikai profi labdarúgó-ligában (MLS) szereplő Los Angeles FC-nél 2018 óta futballozó Carlos Vela a mexikói Leon elleni, észak -és kötép-amerikai térség (CONCACAF) Bajnokok Ligája döntőjére hangolva a jövőjéről is beszélt a kíváncsi újságíróknak.

Carlos Vela jövője azért is érdekes, mert a korábbi Arsenal – és Real Soceidad-játékos ha csak jelképesen is, de hazatér, hiszen magyar idő szerint csütörtök hajnali négy órakor a León fogadja a LAFC együttesét.

A távolabbi jövőt illetően Vela azonban nem zárta ki, hogy eljöhet még a napja, hogy Mexikóban futballozik.

“Soha nem zártam ki annak a lehetőségét, hogy a mexikói bajnokságban futballozzak. Most a Los Angeles FC sikereiért küzdök, jól érzem magam a klubnál, szeretem a várost, de nem tudom, hogy mi történik a jövőben. Úgy gondolom nyitott leszek a lehetőségeimet illetően akár Mexikóról legyen szó, akár nem. Egyet tudok, azt fogom figyelembe venni, mi a legjobb a családom számára!” – fogalmazott Vela, akinek szerződése az év végéig szól Los Angeles-ben.

“A Leon ellen mindent meg fogok tenni a LAFC sikeréért, hiszen szeretnék még több trófeát nyerni a csapattal. Ez a legfontosabb most!” – így Vela, aki jelenleg az MLS egyik, ha nem a legnagyobb sztárjának számít. A már 34 esztendős játékos az elmúlt idényben bajnoki címhez már hozzásegítette a Los Angeles FC-t; egyénileg pedig a gólkirály (2019) és legjobb játékos (MVP – 2019) is lett már a ligában.