Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Sallói gólt és gólpasszt jegyzett a győztes meccsen – videóval

Az MLS szerdai játéknapján a Sporting Kansas City az FC Dallas együttesét látta vendégül a felzárkózás folytatásának reményében…

(Photo by Bill Barrett/ISI Photos/Getty Images)

Szerdáról csütörtökre virradóra a Sporting Kansas City újabb győzelmet aratott, miután 2-1-re győzött az FC Dallas ellen a Children’s Mercy Parkban. A hazaiak aktívabban kezdték a találkozót, de a kezdeti nyomás után a texasiak is veszélyesen játszottak, találat azonban az első félidő hajrájáig nem született. A 41. minutumban Sallói Dániel húzott el a bal oldalon, majd az alapvonalról középre tett labdáját a hosszú saroknál érkező Gadi Kinda továbbította közelről a hálóba. Az első félidő raádásában Fontas még a felső lécet is eltalálta, pedig csapata akár növelhette volna az előnyét. A fordulást követően a Dallas volt aktívabb, de negyedóra elteltével az SKC szerzett újabb gólt, Sallói Dániel balról befelé húzott és a tizenhatoson belülről kilőtte a hosszú sarkot. A hajrában a Dallas még szépített, de a hazaiak otthon tartották a három pontot.

A Sporting KC magyar támadója a negyedik gólját és a negyedik előkészítését regisztrálta ezen a mérkőzésen a 2023-as szezonban.

Sporting Kansas City – FC Dallas 2-1 (1-0)
Gólszerzők: Kinda (41.), Sallói D. (60.), ill. J. Ferreira (90+1.)

 

A bajnokság aktuális állása