Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ancelotti: “Karim Benzema örökre ott lesz a klub emlékeiben!”

A Real Madrid idei szezonjának utolsó mérkőzése a klub távozó kilencese körül zajlott, így Carlo Ancelotti is kiemelten foglalkozott a játékossal…

(Photo by Tabitha Anghel/Anadolu Agency via Getty Images)

Az olasz mester az Athletic Bilbao utáni zárómérkőzést követően állt az újságírók rendelkezésére, ahol a legfőbb téma Karim Benzema távozása volt:

“Karim a világ egyik legjobb játékosa és csatára, és egy rendkívül kedves és szerény ember. Tisztelnünk kell a döntését, hiszen tett annyit a klubért, hogy kiérdemelje a döntés jogát. Nagyon sajnáljuk, hogy távozik, hiszen a klub egy legendás, felejthetetlen alakja volt, aki örökké ott lesz a Real Madrid emlékeiben.

A távozása mindenkit meglepett, hiszen tegnap még szó sem volt erről, ma pedig bejelentette a döntését. A klub azonban időben tud reagálni a történekre, így jövőre is versenyképes csapattal állhatunk ki a szezon kezdetekor.

Benzema búcsúja a következő napokban lesz előkészítve, azonban a játékos nem kifejezetten szereti a rivaldafényt, inkább a pályán szeretett volna igazi búcsút mondani, és a góljával legendaként tette meg ezt…”