Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: spanyol tehetség érkezhet a védelembe! – sajtóhír

Katalán lapértesülések szerint a nyári átigazolási időszak alatt jobbhátvédet is kereső FC Barcelonánál Iván Fresneda neve is a jelöltek listáján szerepel.

A spanyol első osztálytól búcsúzó Real Valladolid 18 esztendős tehetsége a mögöttünk hagyott szezonban került fel az első csapathoz, ahogy rendszeresen játszott (22 bajnokin és 2 kupamérkőzésen) is a felnőttek között, fejlődése pedig ígéretesnek tűnik. Utóbbira bizonyíték, hogy Fresneda piaci értéke 2022 novembere óta megtízszereződött, jelenleg 10 millió euróra taksálják (forrás: Transfermarkt).

A Valladoliddal 2025-ig szerződésben álló spanyol U19-es válogatott játékos kapcsán a klub korábban előrelátóan kivásárlási árat is megszabhatott, ami a katalán Sport című lap értesülései szerint 20 millió euróra tehető.

Iván Fresneda általános vélekedés, hogy a következő szezont nem feltétlenül a Valladolidnál kezdi majd, a Barcának így igyekeznie kell a konkrét lépések megtételét illetően is, hiszen hallani a Newcastle United, az Arsenal, az AC Milan, az Atlético Madrid vagy a Borussi Dortmund érdeklődéséről is.