Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: a Mönchengladbachtól távozó támadóra csapna le az AC Milan! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan együttese szeretne a támadósorán erősíteni, erre a célra pedig Marcus Thuramot szemelték ki.

(Photo by Christian Verheyen/Borussia Moenchengladbach via Getty Images)

A legfrissebb olasz sajtóértesülések szerint az AC Milan vezetőségének eltökélt célja, hogy megerősítsék a csapat támadósorát a nyár folyamán. Erre meg is találták a legfőbb kiszemeltjüket, méghozzá Marcus Thuram személyében. A francia támadó két okból is nagy fogás lenne a piros-feketék számára: egyrészt kiváló szezont produkált, hiszen 32 mérkőzésen 16 gólig és 7 gólpasszig jutott, másrészt pedig nem hosszabbította meg az idén nyáron lejáró szerződését a Borussia Mönchengladbach csapatával, így ingyen kerülhetne Milánóba. A beszámolók alapján ugyanakkor a Paris Saint-Germain is nagy erőkkel csábítja a vb ezüstérmes játékost, ám Thuram inkább az olasz csapat ajánlata felé hajlana, mivel ott minden bizonnyal jóval több játéklehetőséghez jutna, mint Párizsban.

Marcus Thuram a Mönchengladbach színeiben 134 mérkőzésen 44 gólig és 29 gólpasszig jutott. Piaci értékét 32 millió euróra teszi a transfermarkt.