Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: szerződést hosszabbított kulcsemberével az AS Roma! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított kulcsjátékosával, Chris Smallinggal.

(Photo by Matteo Ciambelli/DeFodi Images via Getty Images)

Kulcsfontosságú kérdést zárt le bejelentésével a mai nap folyamán az AS Roma együttese. A “Farkasok” ugyanis hivatalos honlapjukon közzétették, hogy sikerült megállapodniuk Chris Smallinggal a közös folytatást illetően. Az angol védőnek a hónap végéig volt élő szerződése az olasz klubbal, de a tárgyalásokat követően eldőlt, hogy a következő két idényben is, azaz 2025 nyaráig számíthatnak a szolgálataira a fővárosban. A vezetőség hosszabbítási szándéka nem volt meglepő, hiszen Smalling kulcszerepet töltött be José Mourinho elképzeléseiben, amit jól mutat, hogy a 33 éves játékos 47 mérkőzésen több mint 4000 percet töltött a pályán a nemrég véget érő idényben. A hivatalos bejelentés után az alábbiakat írta ki a középhátvéd a közösségi oldalára:

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy szerződést hosszabbíthattam ennél a különleges klubnál. A jövőben szeretnék sokkal komolyabb célokért küzdeni, és úgy érzem ennél a csapatnál erre megvan a lehetőségem. Alig várom, hogy tovább folytatódjon a közös kaland!

Chris Smalling 2019 nyara óta játszik az AS Roma színeiben. Első szezonjában kölcsönben szerepelt a “Farkasoknál”, akik ezt követően végleg megvásárolták őt a Manchester Unitedtől. A fővárosi alakulat mezét összesen 143 alkalommal öltötte magára, amelyeken 10 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.