Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: klubrekordot jelentő összegért távozik a Wolverhampton sztárja! – Hivatalos

Igaznak bizonyult korábbi beszámolónk, miszerint Szaúd-Arábiában folytatja pályafutását a Wolverhamptontól távozó középpályás, Rúben Neves.

(Photo by Naomi Baker/Getty Images)

Pár nappal ezelőtt felröppentek pletykák, miszerint a szaúdi Al-Hilal együttese megkörnyékezte a Wolverhampton csapatát Rúben Neves átigazolását illetően. A beszámolók alapján az Al-Hilal olyan jó ajánlatot tett a Wolves asztalára, amit az angol klub nem tudott visszautasítani, különös tekintettel arra, hogy Neves szerződéséből már csak egy év volt hátra. Mindenesetre az átigazolás pár nap alatt pletykából valósággá vált, ma ugyanis mindkét fél bejelentette a transzfer létrejöttét. A Wolverhampton saját oldalán csupán annyit közölt, hogy klubrekordot jelentő összegért távozik a portugál középpályás, ami a transfermarkt adatai szerint egészen pontosan 55 millió eurót jelent. Az Al-Hilal által közzétett információkból pedig az derült ki, hogy Neves a 2025/26-os idény végéig szóló megállapodást írt alá új csapatával, és természetesen a fizetése is jelentősen meg fog emelkedni.

Rúben Neves összesen 6 évet húzott le a Wolverhampton kötelékében, ez idő alatt 253 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 30 gólig és 13 gólpasszig jutott.