Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: a Celta Vigo tehetsége érkezhet! – sajtóhír

Lapértesülések szerint a Paris Saint-Germain újonnan kinevezett trénere, Luis Enrique szerződtetni készül a Celta Vigo kis túlzással fél Európa által körbeudvarolt tehetségét, Gabri Veigát.

A 21 esztendős spanyol játékos nagyszerű szezont tudhat maga mögött a La Ligában: 36 meccsen, középpályásként szerzett 11 gólja és 4 gólpassza már önmagában is elismerésre méltó teljesítmény.

A Celta-nevelésű Gabri Veiga fejlődését talán mi sem tükrözi tökéletesebben, minthogy 2022 novembere óta az akkor 10 millió euróra becsült piaci értéke mára megháromszorozódott (forrás: Transfermarkt).

A Celta Vigóval 2026 nyaráig szerződésben álló játékos meggyőző és érett játéka a Paris Saint-Germainnél újra munkába álló Luis Enrique figyelmét is felkeltette… Olyannyira, hogy a Footmercato beszámolója szerint a korábbi spanyol szövetségi kapitány nyomására a párizsiak már fel is vették a kapcsolatot Gabri Veigával és a Celtával.

Utóbbinál a hírek szerint egy 40 millió euró körüli nyitó ajánlattal kezdene a PSG, amelynél Luis Enrique számára prioritást élvez Veiga megszerzése, Manuel Ugarte, Milan Skriniar, Lee Kang-In, Marco Asensio és a már csak a hivatalos bejelentésre váró Lucas Hernández átigazolása után.