Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester City sztárja is Szaúd-Arábiában folytatja! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint távozni szeretne az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City együttesétől Riyad Mahrez, aki iránt Szaúd-Arábiából érdeklődnek.

(Photo by Michael Regan – UEFA/UEFA via Getty Images)

A legfrissebb angol sajtóértesülések szerint Riyad Mahrez közölte a Manchester City vezetőségével, hogy szeretne távozni a csapattól. A 32 éves játékos ugyanis egy igen kedvező ajánlatot kapott Szaúd-Arábiából, méghozzá az Al-Ahli csapatától. A beszámolók alapján Mahrez a személyes feltételeket illetően már mindenben megegyezett a szaúdi csapattal, amelynek így már csak a Manchester Cityvel kell dűlőre jutnia az átigazolási díjról. A források szerint az algériai szélső éves szinten 30 millió eurót kereshet új csapatánál, míg a City részére egy 30-35 millió euró körüli ajánlatot készül tenni az Al-Ahli. Mint ismert, Pep Guardiola nem szokott számolni azokkal a játékosokkal, akik távozni szeretnének a csapattól, így az ügy a hírek szerint 1-2 napon belül le is zárulhat.

Riyad Mahrez 2018 nyara óta a Manchester City játékosa. A klub színeiben azóta 236 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 78 gólig és 59 gólpasszig jutott. Szerződése 2025 nyaráig köti aktuális csapatához, piaci értékét pedig 20 millió euróra teszi a transfermarkt.