Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: az AZ Alkmaartól érkezik az AC Milan legújabb igazolása! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan együttese mindenben megegyezett az AZ Alkmaarral Tijjani Reijnders átigazolását illetően.

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint mindenben megegyezett egymással az AC Milan és az AZ Alkmaar együttese Tijjani Reijnders átigazolása kapcsán. A beszámolók alapján az ügy már annyira előrehaladott állapotban van, hogy a középpályás kedden megérkezik Milánóba, hogy átessen az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon. A piros-feketék a források szerint 20 millió eurót fognak fizetni Reijnders játékjogáért, ami különböző bónuszok teljesülése esetén még tovább növekedhet, a 24 éves játékos pedig 2028 nyaráig szóló szerződést fog aláírni, és éves szinten 1,7 millió eurót fog keresni új csapatánál.

Tijjani Reijnders pályafutása során 128 mérkőzésen lépett pályára az AZ Alkmaar színeiben, amelyeken 13 gólig és 15 gólpasszig jutott. Szerződése 2027 nyaráig köti őt aktuális csapatához, piaci értékét pedig 14 millió euróra teszi a transfermarkt.

Amennyiben valóban megvalósul a transzfer, úgy Reijnders lehet a Milan 5. nyári szerzeménye Marco Sportiello, Ruben Loftus-Cheek, Luka Romero és Christian Pulisic után.