Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Aubameyang megegyezett új csapatával! – sajtóhír

Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano értesülései szerint az angol élvonalban (Premier League) szereplő Chelsea gaboni támadója, Pierre-Emerick Aubameyang megegyezett az Olympique Marseille-el…

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Fabrizio Romano információi alapján Pierre-Emerick Aubameyang megegyezett a személyes félteleket illetően az Olympique Marseille-el. A gaboni klasszis három évre szóló szerződésben állapodott meg a francia csapattal, az OM pedig természetesen próbál minél hamarabb megállapodni a Chelsea-vel a további részletekkel kapcsolatban. Bár Aubameyangot megkeresték Szaúd-Arábiából, számára az elsődleges cél az volt, hogy Európában maradjon. 

Pierre-Emerick Aubameyang tavaly szeptemberben igazolt a Chelsea-hez a Barcelonától 12 millió euró ellenében. Új együttesében finoman szólva sem váltotta be a hozzáfűzött reményt, 21 tétmérkőzésen csupán 3 találatig jutott, a szezon második felében többször is kimaradt a keretből. Aubameyang karrierje során megfordult az Arsenal és a Borussia Dortmund színeiben többek között. Korábban hosszú éveken át játszott egyébként a Ligue 1-ben, legjobb éveit a Saint-Etienne-nél töltötte.