Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: megegyeztek az Interrel André Onana leigazolásáról! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United együttese mindenben megegyezett az Inter csapatával André Onana átigazolását illetően.

(Photo by Fabrizio Carabelli/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

Az már régóta köztudott volt, hogy a Manchester United egyik legfőbb kiszemeltje az Inter kapusa, André Onana. A hírek szerint a kameruni hálóőrrel már sikerült napokkal ezelőtt megegyeznie a személyes feltételekről a “Vörös Ördögöknek”, így már csak az Interrel kellett dűlőre jutniuk az átigazolási díj kapcsán. Nos a legfrissebb beszámolók alapján ezen a téren is megszületett a megegyezés, aminek értelmében a United 51 millió eurót fog fizetni az Internek Onana játékjogáért, ami különböző bónuszok teljesülése esetén további 4 millió euróval emelkedhet. A források szerint az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatok pontos helyét és időpontját még nem tudni, de a cél, hogy Onana minél hamarabb csatlakozzon a gőzerővel a következő szezonra készülő kerethez.

André Onana 2022 nyarán lett az Inter játékosa. A klub színeiben összesen 41 mérkőzésen lépett pályára, amelyekből 19-et kapott gól nélkül hozott le. A csapattal az előző szezonban megnyerte az Olasz Kupát, illetve döntőt játszott a Bajnokok Ligájában.