Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A francia első osztályban folytatja karrierjét Benjamin Mendy – HIVATALOS

A francia labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő FC Lorient csapata hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy leigazolták Benjamin Mendyt, mindössze öt nappal azután, hogy nem találták bűnösnek nemi erőszak vádjában.

(Photo by Christopher Furlong/Getty Images)

A Manchester City korábbi védője, Benjamin Mendy véglegesen átigazolt a Ligue 1-ben szereplő FC Lorient csapatához, öt nappal azután, hogy nem találták bűnösnek nemi erőszak vádjában. Mendy ingyen igazolt a francia csapathoz, ahol egy kétéves szerződést írt alá. A francia védő már túl van a kötelező orvosi vizsgálatokon a Lorient-nál, és az 5-ös számú mezt fogja viselni új klubjában.

A Citynél június 30-án járt le a szerződése, de már 2021 augusztusa óta nem játszott a Premier League-bajnoknál. Mendy korábban 75 alkalommal lépett pályára a Manchester City színeiben, mielőtt a klub felfüggesztette azután, hogy a rendőrség vádat emelt ellene.

A múlt héten a 29 éves játékost a Chester Crown Court háromhetes tárgyalását követően nem találták bűnösnek egy nemi erőszak és egy nemi erőszak kísérletének vádjában. Januárban már hat nemi erőszak és egy szexuális erőszak vádja alól már felmentették.