Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Botrány: kétes nyilatkozata után az ultrák célkeresztjébe került Joáo Félix

Nem viselték jól az Atletico Madrid portugál csatárának a legfrissebb nyilatkozatait a Matracosok ultrái, Joáo Félix félreérthetetlen üzenetet kapott…

(Photo by Seb Daly – Sportsfile/UEFA via Getty Images)

Hatalmas botrányt kavart Joáo Félix legfrissebb nyilatkozata, amelyben a portugál támadó arról beszélt, hogy legszívesebben az FC Barcelona játékosaként folytatná, sőt odáig ment, hogy már az Atletico Madrid helyett is a katalán klubba akart igazolni a karrierjének a hajnalán.

A 23 éves játékos nyilatkozata így hangzott:

“Imádnék az FC Barcelona színeiben játszani! A Barca volt mindig az első számú klub ahol játszani szerettem volna, mindig erről álmodoztam gyerekkorom óta!

A klub vezetősége határozottan kijelentette, hogy Félix nyilatkozata nem helyénvaló és mindent meg fognak tenni, hogy a játékos távozni tudjon, azonban az Atletico Madrid ultrái ennél határozottabban üzentek a játékosnak, a megrongált plakettje mellett csak ennyi állt virradóra:

“Menjél Barcelonába, k*rva!”

A 23 éves játékosnak minden bizonnyal tehát véget ért a madridi karrierje, már csak az a kérdés, hogy teljesülhet-e az álma, és a katalán klub leigazolja-e őt a nyár folyamán…