Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kirabolták és megkötözték a PSG sztárjátékosát a saját otthonában

Francia sajtóbeszámolók szerint az elmúlt éjszaka betörtek a Paris Saint-Germain játékosának belvárosi lakásába, ahol elképesztő jelenetek zajlottak le…

(Photo by Xavier Laine/Getty Images)

Csütörtökről péntekre virradó éjszaka betörtek a Paris Saint-Germain kapusa, Gianluigi Donnarumma otthonába, ahol a beszámolók szerint a bűnözők az olasz kapust és barátnőjét levetkőztették és kikötözték a lakásban.

A beszámolók szerint több mint 500 ezer euró értékben vittek el pénzt, ékszereket és relikviákat a játékos párizsi otthonából. Donnarummáékat megfigyelésre kórházba szállították, súlyos bajuk nem történt, ám érthető módon sokkot kaptak. A rablás után hajnalban tudtak kiszabadulni, 3 óra 20 perckor pedig segítséget kértek egy otthonukhoz közeli luxusszálloda alkalmazottaitól. Utóbbiak hívták ki a rendőrséget, valamint a mentőket hozzájuk.

A kapust és párját ezt követően kórházba szállították kivizsgálásra.

Párizs nem tartozik a biztonságos városok közé a labdarúgók esetében, ugyanis az elmúlt években Presnel Kimpembe, Marquinhos, Thiago Silva, Angel Di María, Dani Alves, Eric Maxim Choupo-Moting és Mauro Icardi lakásába egyaránt betörtek, miközben a PSG játékosa volt.