Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Southampton 19 éves középpályását szemelte ki a Liverpool, de az első ajánlatukat elutasították – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool mindenképp megszerezné a Southampton 19 éves középpályását, Romeo Laviát.

(Photo by Matt Watson/Southampton FC via Getty Images)

Az angol The Athletic információi szerint a Southampton visszautasította a Liverpool 37 millió fontos ajánlatát Romeo Laviáért. A játékos még nem egyezett meg a személyes feltételekről a Poollal, de ezzel minden bizonnyal nem lesz probléma.

Lavia 29 alkalommal lépett pályára, amikor a Southampton az előző szezonban kiesett, a kampány egy részét pedig combhajlítósérülés miatt kihagyta. Tavaly szeptemberben a Chelsea 50 millió fontot fizetett volna érte a határidő lejártának napján, annak ellenére, hogy csak néhány hónappal korábban csatlakozott a Southamptonhoz.

A Southampton 50 millió fontot kér Laviáért, aki tavaly nyáron csatlakozott a Manchester Citytől a déli klubhoz. A 19 éves játékos a Liverpool egyik nagy célpontja, mivel a nyáron távozó Naby Keita, James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain és Arthur Melo után a középpályájukat szeretnék megerősíteni.

A Liverpool emellett elveszíti a csapatkapitányt, Jordan Hendersont is, aki megegyezett a szaúdi profi ligában szereplő Al-Ettifaq csapatával. Emellett felkészültek arra, hogy Fabinho is távozik az Al-Ittihadhoz, de itt gondok léptek fel az üzlettel.

A Liverpool eközben a Crystal Palace játékosa, Cheick Doucoure, a Fiorentina játékosa, Sofyan Amrabat, a Bayern München játékosa, Ryan Gravenberch és a Manchester City játékosa, Kalvin Phillips iránt is érdeklődött.

A Liverpool már lépett a középpálya megerősítése érdekében: Alexis Mac Allister a Brightontól szerződött, Szoboszlai Dominik pedig az RB Leipzigtől érkezett a liverpooliakhoz.