Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: a Barca középpályása érkezhet! – sajtóhír

Lapértesülések szerint a Juventus együttese szerződtetné az FC Barcelona középpályását, Franck Kessiét.

A 26 esztendős elefántcsontparti játékos az elmúlt nyáron szerződött a Barcához, ahol az igazán nagy áttörés elmaradt a számára, hiszen nem kapott állandó játéklehetőséget a csapat középpályáján.

A 43 tétmérkőzés nem éppen azt mutatja, hogy Kessiét nem foglalkoztatta volna Xavi, viszont ha megnézzük, hogy a lehetséges 3.870 játékperc felét sem töltötte ez idő alatt a pályán a játékos a maga 1.797 percével, már jóval árnyaltabb a kép.

A spanyol és olasz lapok szerint a korábbi AC Milan-játékos állandó játéklehetőségre vágyik, és kész mérlegelni a lehetőségeit – Arról már nem is beszélve, hogy Kessié távozásával a Barcának újabb lehetőségei nyílnának a játékosfizetések átstrukturálását tekintve.

A La Stampa című olasz napilap szerint a Juventus együttese éppen az állandó játéklehetőség reményével csábítaná Kessiét, állítólag már az els kapcsolatfelvétel is megtörtént mind a két klub, mind Kessié és a Juve között.

A torinói székhelyű lap szerint a Juve egy évre kölcsönvenné, vásárlási opcióval Kessiét, akinek a teljes fizetését is átvállalná az új idényben. A hírek szerint a ‘zebrák’ trénere, Massimiliano Allegri is szorgalmazza a Serie A-t jól ismerő, ott az Atalanta és az AC Milan színeiben 204 találkozón pályára lépő bivalyerős középpályást.