Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Válogatott gólkirállyal erősít a Serie A újonca – sajtóhír

Megbízható sajtóinformációk szerint már a küszöbön álló az olasz bajnokságba (Serie A) egy év távollét után visszatérő Genoa nyári nagy igazolása…

(Photo by Massimo Insabato/Archivio Massimo Insabato/Mondadori Portfolio via Getty Images)

Gianluca Di Marzio arról számolt be, hogy az argentin Boca Juniors támadója, Mateo Retegui a keddi napon sikeres orvosi vizsgálatokon esett át és hamarosan hivatalosan is bejelenthetik a gólerős csatár érkezését.

A 24 éves támadó a River Plate utánpótlásában kezdte, majd miután nem marasztalták az ősi riválisnál kötött ki, de a felnőttek közt nem sokat bizonyíthatott a Bocában. Retegui az Estudiantes La Plata és a Talleres Córdoba után tavaly óta a Tigrében szerepelt kölcsönben, ahol a 2022-es Liga Profesional gólkirálya lett 19 találattal. Az aktuálisan zajló argentin bajnoki idényben 20 pályára lépés alatt 11-szer talált be.

Az olasz válogatott szövetségi kapitánya, Roberto Mancini a játékos olasz felmenői miatt meghívta őt az Azzurri keretében, és a márciusi két Eb-selejtezőn Anglia és Málta kapuját is bevette.

“Nyugodt vagyok, tanulni akarok, játszani és nyerni. Bízom benne, hogy a Serie A az ideális liga számomra. Szeretnék minden pillanatot kiélvezni” – jegyezte meg még az argentin médiának az indulás előtt.