Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Serie A-ból nézték ki a River Plate fiatal csatárát – sajtóhír

Megbízható olasz sajtóértesülések szerint a Fiorentina le szeretné igazolni az argentin bajnok River Plate kulcsemberét…

(Photo by Manuel Cortina/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

Gianluca Di Marzio információi szerint a Fiorentina vezetősége élénken érdeklődik a River Plate gólerős fiatal támadója, Lucas Beltrán megszerzése iránt, mivel Arthur Cabral lehetséges távozása miatt új csatárt keresnek.

A 22 éves River-nevelésű támadó eddig csak kölcsönben hagyta el nevelőegyesületét, 2021-ben és 2022-ben a Colónban futballozott, de sokáig csak epizódszereplő volt. Beltrán igazán idén, Martín Demichelis kezei alatt lett állandó kezdő. A bizalmat meghálálva a River által megnyert 2023-as Liga Profesional alatt 24 bajnokin 11 gólt szerzett, emellett a Libertadores-kupa csoportkörében is eredményes volt háromszor hat találkozó leforgása alatt.

A kiszivárgott hírek szerint a River 20 millió euró körüli összeget kérhet a csapat erősségéért, egyelőre a tárgyalások legfeljebb a kezdeti stádiumban lehetnek.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!