Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A szaúdiakhoz szerződött a Liverpool csapatkapitánya – HIVATALOS

A várakozásoknak megfelelően a Liverpool távozó csapatkapitányát hivatalosan is bejelentették Szaúd-Arábiában…

(Photo by Dave Howarth – CameraSport via Getty Images)

A szaúdi Al-Ettifaq együttese csütörtök délután erősítette meg, hogy szerződtette a Liverpooltól tizenkét év után távozó Jordan Hendersont.

A 33 éves középpályás 2011-ben a Sunderlandtől igazolt a Liverpoolhoz, melynek színeiben minden sorozatot figyelembe véve 492 mérkőzésen 33 gólig és 61 gólpasszig jutott, s a Bajnokok Ligáját, a Premier League-et, az európai Szuperkupát, az FA-kupát, az angol Szuperkupát egy-egy alkalommal, az angol Ligakupát kétszer nyerte meg a csapattal.

“Nehéz szavakba önteni ezt az elmúlt tizenkét évet és még nehezebb elbúcsúzni. Örökké “vörös” maradok, addig a napig, amíg meghalok” – búcsúzott Henderson.

“Nem fogok hazudni, voltak nehéz időszakok, azonban amikor visszatekintek a liverpooli pályafutásomra, mindig csak a jóra emlékszem. A Liverpool FC csapatkapitányának lenni életem egyik legnagyobb megtiszteltetése” – tette hozzá a játékos.

A korábbi Pool-legenda Steven Gerrard által irányított Al-Ettifaq a minap Moussa Dembélé és Jack Hendry érkezését is bejelentette.