Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mbappé döntött a szaúdi ajánlatról – sajtóhír

A francia sajtó értesülései szerint a Paris Saint-Germain bizonytalan sorsú támadója döntött a szaúdiak jövedelmező ajánlatáról…

(Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

A L’Équipe információi szerint a Paris Saint-Germain támadója, Kylian Mbappé nem hajlandó tárgyalni az Al-Hilal vezetőségével, mivel nem szeretne a közel-keleti csapathoz igazolni, így a szaúdiak hiába utaztak miatta Párizsba.

Emlékezhetünk rá, hogy Mbappé tavaly nyáron hosszas huzavona végén hosszabbította meg a szerződését a francia klubnál, miután sokáig flörtölt a Real Madriddal, végül 2+1 éves megállapodást kötött akkor a PSG-vel, melyből a plusz egy évet nem szeretné érvényesíteni. Mbappé aktuális szerződése tehát jövő nyáron lejár, így még idén nyáron el kéne adnia őt a csapatnak, ellenkező esetben ingyen távozhat – amennyiben valóban nem újítja meg a szerződését.

A 24 éves világbajnok klasszis 2017 óta erősíti a PSG-t, ez idő alatt Mbappé 260 tétmérkőzésen 212 alkalommal vette be az ellenfelek kapuját.

A párizsi klub mielőbb szeretne döntésre jutni Mbappé jövőjét illetően, hiszen ingyen nem akarják elengedni őt jövő nyáron, így szerződést hosszabbítanának vele, vagy még idén nyáron eladnák őt.

Az Al-Hilal világrekordot jelentő 300 millió eurós átigazolási díjat ajánlott Mbappéért, melybe a párizsiak természetesen beleegyeztek, de úgy tűnik, hogy a játékos nem szeretne hozzájuk igazolni.