Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca korábbi támadójával erősítene az Aston Villa! – sajtóhír

A Football Insider értesülései szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa szeretné szerződtetni a szabadon igazolható Adama Traorét, aki legutóbb a Wolverhamptont erősítette…

A Football Insider információi alapján az Aston Villánál felmerült Adama Traoré szerződtetése. Ahogyan említettük már korábban, a rendkívül gyors támadó szabadon igazolható, mivel szerződése lejárt a Wolverhamptonnal. Adama Traoré nem mellesleg 2015 nyarán éppen az Aston Villa jóvoltából került Angliába a Barcától, sok esélyt akkor nem kapott, ráadásul közben megsérült.

Adama Traoré 2013 és 2015 között 4 tétmérkőzésen jutott szóhoz az FC Barcelona legjobbjai között, majd a 2022-es téli átigazolási időszakban kölcsönben visszatért a katalánokhoz, akkor 17 találkozón kapott lehetőséget. Traoré a Middlesbrough-ban lett stabil játékos a Premier League-ben, majd a Wolverhamptonban szintén nélkülözhetetlen tagnak számított. Az angol élvonalban 194 találkozón lépett pályára, ezeken 10 találatot és 18 gólpasszt jegyzett.