Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A szezon kezdete előtt eldőlhet az MU kegyvesztettjének sorsa – sajtóhír

A szigetországi sajtó szerint hamarosan eldőlhet a Manchester United mellőzött labdarúgójának további sorsa…

(Photo by Visionhaus/Getty Images)

A BBC információi szerint a Manchester United a jövő hétvégi szezonrajt előtt döntést fog hozni a csapat kegyvesztett támadójáról, Mason Greenwoodtól, aki várhatóan el fogja hagyni az Old Traffordot.

A “vörös ördögök” több mint egy éve függesztették fel a most 21 éves labdarúgót, miután szexuális erőszak és bántalmazás gyanújával tartóztatták le akkoriban. Ugyan a vádakat ejtették, Greenwood ártatlansága egy pillanatra sem igazolódott be, kizárólag a tanúk és a sértett visszalépése miatt szüntették be az eljárást. A hírek szerint a United több játékosa továbbra sem szeretne együtt játszani a hangfelvételeken a barátnőjével minősíthetetlen stílusban beszélő és cselekvő játékossal.

Bár Greenwood már az elmúlt szezon közben bevethető lett volna, a klub nem szerette volna a visszatérésével felzaklatni a csapatot, de mivel a nyári felkészülésen sincs jelen, nagyon úgy tűnik, hogy a továbbiakban sem számolnak már vele.

A 21 éves támadó korábban négy szezonban minden sorozatot figyelembe véve 129 pályára lépés alatt 35 gólt szerzett a “vörös ördögök” színeiben.