Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eden Hazard nagy bejelentésre készül – sajtóhír

Spanyol sajtóbeszámolók szerint a Real Madridtól való távozása után a szebb napokat is látott belga klasszis hamarosan meghozhatja döntését a jövőjéről…

(Photo By Joaquin Corchero/Europa Press via Getty Images)

Az AS információi szerint könnyen lehet, hogy a szabadon igazolható Eden Hazard mindössze 32 esztendősen be fogja fejezni aktív pályafutását, miután az elmúlt évek sérülései után hatalmas bizonytalanság övezi a jövőjét.

A belga szélső 2019 nyarán 100 millió eurós átigazolási díj és további bónuszok ellenében egy világrengető igazolás keretein belül tette át székhelyét a Chelsea-től a Real Madridhoz. Hazard madridi kalandja azonban félresikerült, hiszen sorozatos sérülései miatt négy év alatt csak elvétve jutott játéklehetőséghez, 76 meccsen hét gólt szerzett. Ez idő alatt pedig egyetlen El Clásicón sem lépett pályára, pedig a Real szép számmal játszott mérkőzést a Barcelona ellen.

A spanyol lap szerint Hazard és családja nagyon jól érzi magát a spanyol fővárosban, de egyetlen madridi csapattal sem tudott megállapodni. A közelmúltban lehetősége nyílt arra, hogy az Inter Miamihoz szerződjön, de visszautasította az ajánlatot. A Chelsea egykori sztárja nem egyezett bele abba sem, hogy a belga újonc RWD Molenbeekbe menjen, ahol testvére, az ex-újpesti Kylian Hazard játszik.