Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Quintero fél év után máris visszatér Argentínába – sajtóhír

Megbízható sajtóinformációk szerint úgy tűnik, hogy a kolumbiai középpályás fél év visszatér Buenos Airesbe…

(Photo by Marcelo Endelli/Getty Images)

César Luis Merlo információi szerint fél évvel a River Plate-től való távozása után máris visszatér Argentínába, Juan Fernando Quintero, aki 2026 év végéig szóló szerződést fog kötni a Racing Clubbal.

A 29 éves középpályás először 2018 és 2020 között állt az argentin rekordbajnok  alkalmazásában. Tagja volt a 2018-as Libertadores-kupát elhódító együttesnek, méghozzá éppen egy óriási gólt lőtt a Boca Juniors elleni finálé visszavágójának hosszabbításában. Tavaly februárban a kínai Shenzen labdarúgója lett, ahonnan idén januárban tért vissza a “milliomosokhoz”. Quintero a második pauzája alatt 36 mérkőzésen hét gólt és nyolc előkészítést regisztrált csapata színeiben. Különösen az első szerepvállalása idején rendkívül fontos szereplőnek bizonyult.

A nagyszerű átlövésekkel bíró középpályás annak idején Európában is kipróbálhatta magát, a 2012-2013-as idényben a Pescara labdarúgója volt, majd hat éven át az FC Porto alkalmazásában állt, de jobbára tőlük kölcsönben szerepelt.

Az elmúlt fél évben mindössze hét mérkőzésen lépett páláyra az Atlético Júniorban.

Quintero hazájában azelőtt az Envigado és az Atlético Nacional csapatait erősítette.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!