Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Hertha színeiben folytatja pályafutását a Debrecen korábbi gólfelelőse! – hivatalos

A német másodosztályban (2. Bundesliga) szereplő Hertha BSC hivatalos közleményében számolt be arról, hogy szerződtette az Austria Wien tapasztalt svájci támadóját, Haris Tabakovicsot…

A Hertha színeiben folytatja pályafutását Haris Tabakovic – tudatta hivatalos csatornáin keresztül a német csapat. A berlini klub 2026 nyaráig szóló szerződést kötött a svájci játékossal, illetve 500 ezer eurót fizetett érte. Tabakovic egy idényt követően távozott az Austria Wientől, ahol remek teljesítményt nyújtott.

Haris Tabakovic 2017-2020-ig a magyar bajnokságban légióskodott, 2017-2019-ig a Debrecen, míg 2019-2020-ig a Diósgyőr kötelékébe tartozott. Első szezonja remekül sikerült a DVSC színeiben, hiszen 20 bajnoki mérkőzésen 12 gólig jutott, a következő kiírást pedig teljesen ki kellett hagynia egy súlyos sérülés miatt. A DVTK-ban azonban már nem számított alapembernek, ritkán kapott lehetőséget kezdőként, 20 találkozón csupán 2 találatot jegyzett az NB I-ben. A svájci labdarúgó az elmúlt három idény során Ausztriában játszott, 2020-2022-ig a másodosztályú Austria Lustenau csapatában futballozott, ahol 46 bajnokin 45 gólt szerzett. Ahogy már említettük, az előző szezonban az Austria Wient erősítette, itt 42 tétmérkőzésen 21 tálalatot jegyzett.