Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca korábbi védőjével erősítene a Fiorentina! – sajtóhír

Az átigazolási ügyekben járatos Nicoló Schira információi alapján az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Fiorentina szeretné szerződtetni korábban az FC Barcelonában is megfordult Yerry Minát…

Nicoló Schira értesülései szerint a Fiorentina képviselői és Yerry Mina a mai nap folyamán asztalhoz ülnek annak érdekében, hogy lezárják a tárgyalásokat. A kolumbiai válogatott hátvéd három évre szóló szerződést szeretne, de az olasz együttes 2024-ig érvényes kontraktust ajánlott fel a számára, amely bizonyos feltételek teljesülése esetén automatikusan további két évvel meghosszabbodik. Mina egyébként szabadon igazolható. 

Yerry Mina 2018 januárjában került Európába az FC Barcelona jóvoltából, ahol csupán csak egy fél idényt töltött el. A katalán csapatban 6 mérkőzésen kapott lehetőséget, a bajnokságban 5-ször jutott szóhoz, míg a Király-kupában 1-szer. A kolumbiai játékos 2018 nyarán az Evertonhoz szerződött, ahol öt szezont húzott le. Yerry Minát rengeteg sérülés hátráltatta, ezért nem igazán tudott meghatározó alakja lenni a liverpooli alakulatnak. Mindent egybe véve 99 találkozón lépett pályára az Everton színeiben, ezeken 9 gólt szerzett.