Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két hónapra kidőlt a Real Madrid nyári igazolása – hivatalos

Hivatalos felületein közölte a Real Madrid, miszerint a csapat frissen igazolt középpályása, Arda Güler sérülése súlyosabb a vártnál…

(Photo by Victor Carretero/Real Madrid via Getty Images)

Szomorú hírrel jelentkezett a Real Madrid a klub hivatalos felületein, hiszen a csapat friss igazolása, Arda Güler további két hónap kihagyásra várhat az orvosi stáb legfrissebb jelentései szerint, így elodázva a fiatal tehetség Habfehérben való debütálását.

Arda Güler játékjogára 20 millió euróért csapott le a Real Madrid, így elorozva a játékost a legnagyobb rivális FC Barcelona orra elől, azonban a 18 éves török tehetség még a csapat első amerikai edzésein sérülést szenvedett, így okozva fejfájást Carlo Ancelotti és a vezetőség számára.

A játékos sérülése ráadásul súlyosabb a vártnál, hiszen a középpályás nem csak izomsérülést szenvedett, hanem a jobb térdében a meniscus is megrongálódott így legalább két hónapos kényszerpihenőt okozva Arda Güler számára.

Az orvosi beszámolók szerint a játékos elkerülheti a műtétet, azonban felépülése így is legalább októberig tarthat a legfrissebb becslések szerint.