Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Sevilla világbajnoka visszatérhet korábbi csapatához – sajtóhír

Nemzetközi sajtóinformációk szerint az előző világbajnokság hőse a több játéklehetőség reményében az El-győztestől visszatérhet korábbi csapatához…

(Photo by Gonzalo Arroyo – UEFA/UEFA via Getty Images)

Germán García Grova információi szerint a River Plate érdeklődik korábbi meghatározó játékosa, Gonzalo Montiel visszaszerzése iránt, miután az argentin jobbhátvéd a több játéklehetőség reményében szívesen elhagyná a Sevillát.

A 26 éves jobbhátvéd két évvel ezelőtt hagyta el nevelőcsapatát, Montiel addig több mint 100 tétmeccset játszott a buenos airesi óriásklub színeiben, tagja volt a 2018-as Libertadores-kupa-győztes és a 2019-es Libertadores-kupa-döntős csapatnak egyaránt. Továbbá három argentin kupát, két szuperkupát és két Recopát nyert már a csapattal. A Sevilla színeiben az elmúlt két idény alatt 46 spanyol bajnokin és összesen 71 találkozón jutott szóhoz, de nem tudott a kezdőcsapat állandó tagja lenni, így a hírek szerint nyitott lenne a távozásra.

Montiel eközben 2019-es bemutatkozása óta rendszeres szereplője az argentin válogatottnak, 23 alkalommal lépett pályára a nemzeti csapatban Lionel Scaloni kezei alatt, a tavalyi világbajnokság döntőjében ő éppen ő értékesítette a mindent eldöntő tizenegyest a franciák elleni tizenegyespárbaj során.