Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Serie A-ban folytathatja a San Lorenzo irányítója – sajtóhír

Megbízható argentin sajtóértesülések szerint a San Lorenzo erőssége közel áll ahhoz, hogy Európába szerződjön…

(Photo by Roberto Tuero/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

Germán García Grova beszámolói értelmében az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Salernitana egyetlen lépésre van attól, hogy vételi opcióval kölcsönvegye a San Lorenzo ballábas középpályása, Agustín Martegani játékjogát az argentin csapattól.

A 23 éves irányító a Ciclón saját nevelésű játékosa, a felnőtt csapatban 2021-ben debütált. Martegani azóta minden sorozatot figyelembe véve 65 pályára lépés alatt négy gólt és nyolc előkészítést regisztrált a csapat színeiben. A Liga Profesional 2023-as kiírásában az előkelő harmadik helyen végző csapatban 16 pályára lépést vállalt.

A kiszivárgott információk szerint a salernóiak 400 ezer euróért cserébe vennék őt kölcsön és egy év múlva további 4.4 millió euró ellenében szerezhetnék meg véglet játékjogát. Emellett a szerződésében egy olyan kitételt is rögzítenének, amely értelmében Martegani jövőbeli eladási árának 15 százaléka nevelőegyesületét illetné.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!