Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

2. Bundesliga: második meccsét is elvesztette a Hertha

A német másodosztályú bajnokság (2. Bundesliga) új idényében a második mérkőzésén is kikapott az élvonalból kieső Hertha BSC…

(Photo by Soeren Stache/picture alliance via Getty Images)

Az első fordulóban vereséget szenvedő Hertha BSC a szezonbeli első hazai mérkőzésén is kikapott, miután az újonc Wehen Wiesbaden egy kései találattal 1-0-ra diadalmaskodott a berlini Olimpiai Stadionban. A visszafogottabb első félidő után Dárdai Pál csapata a második játékrészben több helyzetet alakított ki, de gólt képtelen volt szerezni. Az első mérkőzéshez hasonlóan, a magyar edző ismét mindhárom fiának lehetőséget adott csapatában: Dárdai Márton és Dárdai Palkó kezdőként szerepelt és végig játszotta a találkozót, míg Dárdai Bence a 69. percben lépett pályára. A sokáig gól nélküli döntetlenre álló találkozó a hosszabbítás perceiben dőlt el, amikor Lasse Günther bevitte a három pontot érő találatot a Wehen Wiesbaden javára, így a Hertha két vereséggel kezdte az idényt.

A berliniek legközelebb augusztus 19-én a Németh Andrást is foglalkoztató Hamburger SV otthonában küzdhetnek első pontjaik megszerzéséért.

Hertha BSC – Wehen Wiesbaden 0-1 (0-0)
Gólszerző: ill. Günther (90+2.)

A bajnokság aktuális állása

Standings provided by Sofascore