Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kalmár: “Köszönöm a szurkolóknak, hogy mindig mellettem állnak”

Az FC DAC 1904 5-2-es sikert aratott a Kassa ellen az idénybeli első hazai bajnokiján a szlovák bajnokságban (Niké Liga)…

(Photo by Andrachiewicz/PressFocus/MB Media/Getty Images)

A magyar válogatott középpályása, Kalmár Zsolt ezúttal ugyan csak a második félidőben csereként lépett pályára a Dunaszerdahely színeiben, de a Nemzeti Sportnak elárulta, hogy meghatotta őt, ahogyan a szurkolók éltették a MOL Arénában:

“Fantasztikus érzés volt. Köszönöm a szurkolóknak, hogy mindig mellettem állnak. Jóban, rosszban is. Amikor pályára lépek, mindent kizárok magam körül, és akkor csak a focira koncentrálok, élvezem a játékot. Úgy érzem, ez ma is sikerült. Szerintem jól szálltam be a meccsbe, átadásaimmal gólhelyezetekbe hoztam a csapattársaimat. Én továbbra is csinálom a dolgomat. Keményen edzek. Ugyanúgy, mint eddig. A jelenlegi helyzet az edző döntése. Ezt el kell fogadni. Nekem és minden játékosnak. Ha lehetőséget kapok, akkor próbálom a maximumot nyújtani. Most ilyen helyzetben vagyok, meglátjuk, mi lesz a jövőben.”

Az volt a kulcs, hogy mikor szerezzük a gólt. Most korán betaláltunk, üres területhez jutottunk, kihasználtuk az ellenfél hibáit. Ami az előző meccseken nem ment be, most szinte minden a kapuba kötött ki. Ez a győzelem fontos volt nekünk, hisz nem kezdtük jól az idényt. Bízom benne, hogy ez a siker egy jó sorozat kezdete” – tette hozzá a meccsről.

A DAC két meccs után négy ponttal áll a bajnokságban, a következő körben Rózsahegyre látogat jövő szombaton.