Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Leeds United középpályása után érdeklődik a Chelsea – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea csapata egyre inkább a Leeds United középpályása, Tyler Adams felé fordul, miután nem tudják megszerezni a Brighton játékosát, Moises Caicedot.

 (Photo by George Wood/Getty Images)

Az angol The Athletic információi szerint a Chelsea a Leeds United játékosa, Tyler Adams felé fordult a középpálya megerősítése érdekében. A londoni klub egy ideje már fontolgatja az amerikai játékos leigazolását, akinek szerződése 20 millió font körüli kivásárlási árat tartalmaz.

A Chelsea elsődleges célpontja a nyáron a Brighton & Hove Albion középpályása, Moises Caicedo, de a negyedik, 80 millió fontos ajánlatukat is elutasították. A Chelsea azonban várhatóan ismét ajánlatot tesz a 21 éves játékosért, aki vasárnap a Brighton utolsó felkészülési barátságos mérkőzésén nem lépett pályára.

Adams iránt az Aston Villa is érdeklődött, miután a Leeds az előző szezonban kiesett a Premier League-ből. A 24 éves játékos tavaly nyáron csatlakozott a Leedshez az RB Leipzigtől, és 24 bajnoki mérkőzésen játszott. Adams márciusban combizomsérülést szenvedett, és nem szerepelt már a szezon hajrájában. A Championship nyitányon viszont ott volt az Elland Roadon a Coventry City elleni 2-2-es döntetlen alkalmával.

A Chelsea-nél több középpályás is távozott a nyáron az első csapatból: Mateo Kovacic, N’Golo Kante és Mason Mount is elhagyta a csapatot. Eddig csak Lesley Ugochukwu került be Mauricio Pochettino csapatába, bár a tizenéves francia még lehet, hogy kölcsönben tölti a szezont a Strasbourgnál. A Vasco de Gamától januárban szerződtetett Andrey Santos is rendszeresen szerepelt a Chelsea felkészülési mérkőzésein az előszezonban.